Cat's Best UNIVERSAL

9,79 €
Lastnosti
Šifra 0000009904588
Ean 4002973000465
Znamka Cat's Best
Vrste posipov Ekološki
Življenjsko obdobje Mladiči, Odrasli, Starejši
Ptice Nastilj
Volumen 10l

Cat's Best UNIVERSAL

9,79 €
Na zalogi Zaloga po poslovalnicah
Opis

EKOLOŠKI HIGIENSKI POSIP ZA MAČKE IN GLODAVCE

Cat's Best UNIVERSAL je higienski posip za muce, velike ptiče ter večje glodavce kot so morski prašički, zajčki, ... Narejen je iz 100% naravnih sestavin in brez kemičnih dodatkov. Posip najlažje opišemo z naslednjimi besedami: LAHEK, MOČNO VPOJEN, BREZPRAŠEN.

ODLIČNO VPIJA VONJAVE IN TEKOČINO: Velika vpojnost posipa je produkt posebno izbranega in obdelanega lesa. Cat's Best UNIVERSAL vpija tekočino kot noben drugi higienski posip. Brezprašnost je posebnost tega artikla. V nobeni vreči posipa CAT'S BEST UNIVERSAL ne boste našli neuporabne usedline ker že samo pakiranje poteka tako, da so manjši delci odstranjeni.

100% BIOLOŠKO RAZGRADLJIV: Cat's Best UNIVERSAL je povsem naraven izdelek, narejen iz obnovljenih naravnih vlaken, brez oddanih kemikalij. Cat's Best UNIVERSAL je popolnoma primeren za kompostiranje, saj je v celoti biološko razgradljiv.

NASVET: če je le mogoče uporabite za vsako muco svoj mačji WC, ker so tako muce bolj čiste in pazljive z mačjim posipom, če ga uporabljajo same.

Kako seznanim mojo muco s posipom Cat's Best UNIVERSAL? 
Pričakovati je, da bo vaša muca sprejela nov mačji posip brez težav. V primeru, da temu ni tako, preprosto pomešajete Cat's best UNIVERSAL z vašim dosedanjimn posipom in količino dnevno povečujte, dokler se muca povsem ne privadi le na Cat''s Bets UNIVERSAL.

NAVODILA ZA UPORABO: V čisti mačji WC ali prostor kjer imate vašega glodavca vsujte Cat's Best UNIVERSAL v debeljini 4-7cm ter ga po potrebi menjajte v celoti ali pa po delih. Po delni menjavi lahko manjkajoč del dotresete. Ker je higijenski posip CAT'S BEST Universal 100% biološko razgradljiv, ga po uporabi lahko odložite na kompost! Če želite posodo še dodatno odišaviti, dotresite drobir CHIPSI CITRUS, CHIPSI PLUS GREEN APPLE ali pa MAIS CITRUS.
WC je priporočljivo povsem izprazniti in očistiti vsaj vsake 3 tedne (lahko tudi prej, če se razvijejo neprijetne vonjave).

Proizvajalec: JRS Petcare GmbH & Co. KG, 73494 Rosenberg
Distribucija: Doget d.o.o. | info@doget.si | www.doget.si

 

Lastnosti
Šifra 0000009904588
Ean 4002973000465
Znamka Cat's Best
Vrste posipov Ekološki
Življenjsko obdobje Mladiči, Odrasli, Starejši
Ptice Nastilj
Volumen 10l
Ti je izdelek všeč? Deli mnenje z ostalimi

Priporočamo še

Cena od
9,79 €
Animal food bag icon
Cena od
13,79 €
Animal food bag icon
Cena
10,39 €
Ni na zalogi