Filter 2 izdelkov
property-iconZnamka
price-iconCena
-

ID Obeski

Red Dingo

RED DINGO ID OBESEK (Tag Express Bela kartica)Obeski z doživljenjsko garancijo gravure
Tag Express Bela kartica - kartica za nakup RedDingo ID obeska


Red Dingo ID obeski so najboljši obeski na svetu! Izdelani iz nerjavečega jekla (ali plastike) zagotavljajo najboljšo kvaliteto materiala in obstojnost.
Z nakupom TAG EXPRESS KARTICE prejmete:

  • najboljši obesek na svetu z garancijo
  •  
  • najobsežnejšo izbiro barv, oblik, velikosti in materialov
  •  
  • brezplačno graviranje
  •  
  • doživljenjsko garancijo na gravuro
  •  
  • brezplačno pošiljanje

S Tag Express belo kartico lahko izbirate med vsemi oblikami, barvami in velikostmi iz ponudbe. Ne velja za nakup Swarovski obeskov. Za nakup Swarovski obeska kupite Tag Express črno kartico (redna cena 27,99€)

S Tag Express kartico boste hitro in enostavno izbrali želen obesek za vašega ljubljenčka. Preko spleta boste sami izbrali obesek, vpisali besedilo za graviranje in oddali naročilo. Vaš obesek bo izdelan še isti delovni dan in pri vas doma že v nekaj dneh.

POTEK NAROČANJA: V košarico dodajte izdelek. Če je to vaš edini izdelek v košarici in s potrditvijo naročila ne presežete 19,90€ brez DDV, potem v opombe dopišite "brezplačno pošiljanje". Za brezplačno pošiljanje je obvezno predplačilo! V primeru, da boste nakup opravili s pogoji plačila ob prevzemu, se plača poštnina po veljavnem ceniku. Naročila oddana do 12.ure odpošljemo še isti delovni dan ali takoj prvi delovni dan.

Ko prejmete kartico s kodo in številko naročila, obiščite On-line Tag Express Store:
https://reddingo.com/tag-express

Order Number: vpišete številko naročila - kartice (primer: 20070941)
 

Scratch Code: koda se skriva pod sivim premazom na kartici, katerega fizično postrgate
 

izberite kateri obesek želite (Tag Design)

 

barvo obeska (Colour)

 

velikost obeska (Size)

 

izberite ali želite enostransko ali dvostransko gravuro (dvostranska gravura je na voljo samo pri obeskih: 2BN, 2CL, 2HT, 2RT, 2FI, 2CH, 3BN, 3CL, 3HT, 4BN, 4CL in 4HT)

 

v Line 1 vpišite podatke, katere želite imeti napisane na obesku
Opomba: podatke lahko vpišete tudi v Line 2, Line 3, Line 4 ... odvisno od tega kako velik obesek imate

Ko ste izdelali svoj obesek izpolnite še CUSTOMER INFORMATION.  Opomba: pri Country / Language morate vpisati: Slovenia / sl-si 

Ko imate vse izpolnjeno potrdite naročilo. Svojemu naročilu lahko sledite na naslovu: https://reddingo.com/tag-order-tracking/
Obesek bo izdelan najkasneje v roku enega delovnega dne ter takoj odposlan na vaš naslov. Za Red Dingo Europa obeske izdeluje Red Dingo Švica, od koder bo vaš naročeni obesek tudi prispel.

Obeske lahko naročite tudi v vseh naših trgovinah, kjer naročilo izpolnimo namesto vas. Obiščite naše trgovine v Ljubljani (Miklošičeva 38 in TPC Murgle) ali na Vrhniki. Za pomoč pri nakupu, oddaji naročila smo za vas dosegljivi tudi na telefonu 01/75 09 234 ali 051/424 808 vsak delovnik od 8.00 - 16.00 ali preko e-pošte info@doget.si.