Kdo sta Pik in Poka? Kdo sta Pik in Poka?

Članstvo v projektu Pik’n’Poka prinaša posvojiteljem posebne ugodnosti, ki jih lahko koristijo tako v trgovinah DOGET (Ljubljana – TPC Murgle in Miklošičeva, Vrhnika,) kot tudi v spletni trgovini. Blagovne znamke priznanih proizvajalcev po neverjetnih cenah ekskluzivno samo za posvojitelje!

Več ...
Kako se včlanim? Kako se včlanim?

Včlanite se hitro in enostavno. Vlogo oddajte elektronsko, lahko pa jo tudi pošljite po pošti ali dostavite osebno v trgovine za male živali DOGET. Že v samo nekaj dneh boste na dom prejeli člansko izkaznico. Članstvo sklenemo za dobo petih let, z možnostjo podaljšanja.

Več ...
Kje koristim popust? Kje koristim popust?

Trgovine DOGET – zagovarjamo kvaliteto, ki ni testirana na živalih! Več kot 20 let izkušenj in zadovoljstvo naših zvestih prijateljev živali so razlogi za zaupanje v našo ponudbo, znanje in prijaznost. Najdete nas na spletu v E- trgovini, na Vrhniki, v Ljubljani v TPC Murgle ali na Miklošičevi.

Več ...

Špela in posvojenka Pipa

V Doget hodim odkar so odprli svojo poslovalnico v Murgle centru. Na enem mestu je res vse kar si hišni ljubljenček lahko zaželi (in še veliko več) – potrjeno s strani izbirčne in do konca razvajene 8-letne kužike. V Dogetu dobite vse za svoje ljubljenčke, poleg tega pa še dodatno dozo ljubkosti pa tudi kakšen moker poljubček štirinožneža vam ne uide.

Trgovine DOGET

Zagovarjamo kvaliteto, ki ni testirana na živalih.

Kvalitetna in zdrava hrana

Zagotavljamo zdravo in uravnoteženo prehrano za vsak okus in za vse posebne potrebe vaših ljubljenčkov.

Več ...

Izdelki za nego

Zagotavljamo naravne, hipoalergene izdelke za nego psov in mačk, ki so brez parabenov in kemičnih dodatkov ter niso testirani na živalih.

Več ...

Oprema

Zagotavljamo najboljšo ponudbo ovratnic, oprsnic in povodcev v Sloveniji. V ponudbi so tudi vzdržljiva, udobna in mehka ležišča Flair Pet in drugi izdelki.

Več ...