Varno plačevanje s plačilnimi/kreditnimi karticami

Varno plačevanje s plačilnimi/kreditnimi karticami

Plačevanje s plačilnimi karticmi v naši spletni trgovni je varno predvsem zato, ker celoten potek plačevanja poteka na varnih strežnikih krovnega podjetja za izdajo in procesiranje plačilnih kartic v Sloveniji – Bankart ( www.bankart.si ). Tako pri nas ne beležimo nobenih podatkov vaše plačilne kartice. Postopek predavtorizacije najprej opravi Bankart in če je ta uspešen, vas preusmeri na vašo banko, kjer s sistemom 3D SECURE avtorizirate nakup.

Ko ste zadovoljni z vsebino vaše košarice, izberite gumb NAPREJ NA ZAKLJUČEK NAROČILA, kjer nastavite vse podatke za račun in dostavo ter plačilno sredstvo.

Če izberete možnost Plačilna kartica Maestro/Mastercard/VISA ali Plačilna kartica Diners Club, se vam po izbiri gumba ZAKLJUČI NAKUP, odpre nova stran, kamor vnesete podatke vaše plačilne kartice.

Če je predavtorizacija s strani Bankarta Slovenije uspešna, ste preusmerjeni na spletno stran vaše banke, kjer opravite avtorizacijo s sistemom 3D SECURE.

Nakup je zaključen, ko potrdite avtorizirano plačilo in vas vaša banka preusmeri nazaj v našo spletno trgovino, kjer vidite uspešnost plačila in vse podatke vašega naročila. Istočasno dobite tudi e-pošto s potrditvijo naročila.

Plačevanje na obroke omogočamo s plačevanjem preko obročne plačilne kartice Diners Club ( Erste Card ). Če vaša kartica podpira plačilo na obroke, vam lahko nudimo do 6 obrokov. Sami si lahko v naši spletni trgovni pred bančno avtorizacijo izberete število obrokov, ki ne morejo biti nižji od 20,00 €.

Za več informacij nas lahko pokličete ali nam pišete in z veseljem vam bomo pomagali.

    Ime in priimek:

    Vaša ePošta:

    Želim več informacij o:

    Ekipa norih na živali