Vpis v prejemanje naših e-novic

Bodite vedno na tekočem z živalsko dobrimi informacijami in se prijavite na naše e-novice.

Vabimo vas, da se prijavite na naše e-novice, saj ne želite, da gre kakšna živalsko pomembna informacija mimo vas. Ljudje nam včasih očitajo, da smo premalo aktivni, zato je bojazen, da bomo dnevno polnili vaš e-poštni predal povsem odveč.
Vedite, da skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov in splošno uredbo GDPR spoštujemo vaše podatke in jih skrbno hranimo. Dodatne informacije o uredbi GDPR in ravnanju z vašimi osebnimi podatki si lahko preberete v pogostih vprašanjih.

Postopek vpisa
Vabimo vas, da izpolnite spodnji obrazec. Vsa polja so obvezna. Ker želimo, da je vaš vpis res vaš, vam bomo po vpisu na vnešen e-poštni naslov poslali potrditev prijave, katero je potrebno klikniti. S tem zaključite vpis v naše e-novice.

Po potrditvi vpisa, boste v zahvalo prejeli kodo za enkratni 20% popust za nakup v naši spletni trgovini!

Po uspešnem vpisu in potrditvi boste pričeli prejemati naša živalsko dobra sporočila. Na koncu vsakega sporočila bo vedno na voljo povezava “Če naših e-poštnih obvestil ne želite več prejemati, se lahko odjavite tukaj”.  Klik na povezavo vam zagotavlja odjavo od prejemanja naših e-novic.

Hvala za izkazano zaupanje!
Ekipa norih na živali

Vpis v prejemanje naših e-novic: