Schesir Dog BIO Organic Medium & Large Adult 2,5kg

25,90

SCHESIR DOG BIO ORGANIC MEDIUM & LARGE ADULT – POPOLNA HRANA ZA ODRASLE PSE VSEH PASEM SREDNJE IN VELIKIH RASTI

 • naravne sestavine ter dodani vitamini in minerali
 • hipoalergenski recept, brez dodanih umetnih barvil in konzervansov
 • en sam vir lahko prebavljivih beljakovin (piščanec)
 • talna reja perutnine
 • ekološka pridelava
 • izredno čisti maščobni viri
 • preprečuje prehransko intoleranco
 • odlična prebavljivost in uravnoteženost raznih hranilnih snovi
 • pivske kvasovke
 • biotin
 • sadje
Šifra: C5600 Kategorijje:

SCHESIR DOG BIO ORGANIC MEDIUM & LARGE ADULT – POPOLNA IN URANOVTEŽENA SUHA  HRANA ZA ODRASLE PSE VSEH PASEM SREDNJE IN VELIKIH RASTI

Schesir BIO je kontrolirana in certificirana s strani neodvisnega organa, pooblaščenega od ministrstva za kmetijstvo (Ministero delle Politiche Agricole, Alimentari e Forestali) Schesir BIO je lahko prebavljiva hrana, ne vsebuje dodanih barvil in konzervansov ter ima kot prvo sestavino živalsko beljakovino: uporabljeno perutninsko meso izvira iz talne reje z neintenzivnimi metodami ter z uporabo ekološko pridelane krme. Žitarice so gojene z naravnimi metodami na poljih, ki so gnojena izključno z organskimi gnojili. Proizvedena je v Italiji s certificiranimi sistemi vodenja kakovosti in s surovinami iz EU z zagotovljeno sledljivostjo. Vsebuje ekološko pridelana jabolka, brusnice, papajo in ananas. Briketirana hrana je pripravljena iz naravnih sestavin z vitamini in minerali, za prehrambene potrebe odraslih psov vseh pasem srednje in velikih rasti. Je hipoalergenski recept, brez dodanih umetnih barvil in konzervansov, ki vsebuje en sam vir lahko prebavljivih beljakovin (piščanec) in izredno čiste maščobne vire. Tako pripomore k preprečevanju prehranske intolerance. Odlična prebavljivost in uravnovešenost raznih hranilnih snovi pomagata pri ohranjanju pravilne teže, močnih kosti in mišic. Pivske kvasovke in biotin podpirajo imunski sistem ter ohranjajo zdravo kožo in dlako, rožmarin kot naravni antioksidant pa preprečuje in zmanjšuje stres ter deluje antialergijsko.

Sestavine: 25% predelane perutninske beljakovine*, koruza*, pšenica*, pšenično krmilo*, prečiščena piščančja maščoba*, 4% riž, 0,5% dehidrirano sadje* (jabolka*, brusnice*, papaja*, ananas*), sončnično olje*, minerali, pivske kvasovke*, 0,015% Rosmarinus offcinalis*.

*ekološko pridelane sestavine

Nutritivni dodatki/kg: vitamin A 22.000 U.I., vitamin D3 1.500 U.I., vitamin E 280mg,  vitamin B6 1,3mg, vitamin B12 0,03mg, folna kislina 0,24mg, biotin 0,28mg, železov sulfat monohidrat 320mg, železo 105mg, bakrov sulfat pentahidrat 47,2mg, baker 12mg, manganov sulfat monohidrat 20mg, mangan 6,5mg, cinkov sulfat monohidrat 357mg, cink 130mg, kalcijev jodat brezvodni 6,2mg, jod 4mg, natrijev selenit 0,74mg, selen 0,34%.

Analitske sestavine: beljakovine 24%, surova olja in maščobe 12%, surove vlaknine 3%, surovi pepel 7%, vlaga 10%, energijska vrednost 3.630 kcal/kg.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE:
Hranjenje po tabeli (teža psa / gramov na dan). Dnevne priporočene količine so okvirne in se lahko spreminjajo glede na aktivnost in starost psa. Psu naj bo na voljo vedno dovolj sveže pitne vode.
Čeprav je Schesir briketirana hrana popolna za vašega psa, priporočamo, da del briketirane hrane nadomestite s Schesir hrano v pločevinkah. Če pes še ni jedel Schesir briketirane hrane, vam priporočamo postopno prehajanje.

Teža psaDnevni vnos (g)
15kg250
20kg300
25kg350
30kg400
40kg500
50kg600
Znamka

Teža

Velikost pasme

,

Življensko obdobje

,

Specifične potrebe

,

Vrsta mesa in maščob

,

Prehranske možnosti

Dodatki

, , , ,

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi in oceni “Schesir Dog BIO Organic Medium & Large Adult 2,5kg”

Pošlji

Podobni izdelki