Schesir Cat Steril BIO ORGANIC Govedina in Piščanec s korenjem 85g

1,29

Dodaj v košarico
Dodaj v knjigo želja
Dodaj v knjigo želja

izkoristi količinski popust:

količina odkolična docena
14 kos-1.07 EUR

SCHESIR CAT STERIL BIO ORGANIC GOVEDINA IN PIŠČANEC S KORENJEM

 • naravne sestavine ter dodani vitamini in minerali
 • prosta reja govedine in talna reja perutnine
 • za sterilizirane/kastrirane mačke
 • brez dodanih umetnih barvil in konzervansov
 • ekološko pridelano korenje
 • certificirane sestavine organskega izvora
 • izredno čisti maščobni viri
 • preprečuje prehransko intoleranco
 • odlična prebavljivost
 • izjemno ješča in okusna
 • skrbna priprava za zdravje živali in slastni recepti

HORMON FREE – CRUELTY FREE – DOLPHIN SAFE – 100% NATURAL

Proizvedeno v EU

 

SCHESIR CAT STERIL BIO ORGANIC GOVEDINA IN PIŠČANEC S KORENJEM

POPOLNA HRANA ZA ODRASLE STERILIZIRANE MAČKE | PRIMERNA ZA STERILIZIRANE/KASTRIRANE MAČKE | BREZ DODANIH BARVIL IN KONZERVANSOV

Slastni obroki iz nove linije popolne mokre hrane Schesir BIO ORGANIC so pripravljeni za zadovoljitev prehrambenih potreb odraslih steriliziranih/kastriranih mačk vseh pasem. Schesir BIO ORGANIC je kontrolirana in certificirana s strani neodvisnega organa, pooblaščenega od Ministrstva za kmetijstvo (Ministero delle Politiche Agricole, Alimentari e Forestali). Schesir BIO je lahko prebavljiva hrana, ki  vsebuje več virov živalskih beljakovin: uporabljeno meso govedine in perutnine izvira iz proste oziroma talne  reje z neintenzivnimi metodami ter z uporabo ekološko pridelane krme. Zaradi ekološke reje ima meso polnejši okus in manjšo zamaščenost. Vsebuje ekološko pridelano korenje, ki kot bogat vir vitamina A in antioksidantov deluje na strukturo dlake.

Recept, brez dodanih barvil in konzervansov ter izredno čistimi maščobnimi viri pripomore k preprečevanju prehranske intolerance. Zaradi uravnotežene vsebnosti potrebnih hranil in nizke vsebnosti maščob, pomaga mačkam ohranjati optimalno težo, moč in mišično maso.

Zagotavlja odlično prebavljivost in je zato še posebej primerna za občutljive mačke. Izbrana in prvovrstna kvaliteta mesa sta zagotovilo, da je hrana Schesir BIO izjemno ješča in okusna izbira za vaše mačke.

Za zdravje in dobro kondicijo.

Ustreznost popolne hrane je potrdila tudi Bolonjska Univerza, oddelek za veterinsrsko medicino Alma Mater Stusiorum. Izdelki Schesir BIO ORGANIC so »Cruelty Free« (niso testirani na živalih).

Sestavine: meso in mesni derivati* (33% govedina*, 33% piščanec*), 4% zelenjava* (korenje*), 1% minerali, olja in maščobe* (0,1% laneno olje*).

Nutritivni dodatki/kg: vit. D3 200IU, cinkov sulfat monohidrat 25mg, magnezijev sulfat monohidrat 1,4mg, brezvodni kalcijev jodat 0,75mg, tavrin 1500mg, DL-metionin 500mg, L-karnitin 200mg.

Analitske sestavine: beljakovine 10,6%, surova olja in maščobe 3,5%, surov pepel 2%, surova vlakna 0,4%, vlaga 80%.

*certificirane organske sestavine.

PRIPOROČILO ZA HRANJENJE

Hranjenje po tabeli (teža mačka / gramov na dan). Dnevne priporočene količine so okvirne in se lahko spreminjajo glede na težo in aktivnost mačka. Ponudite na sobni temperaturi. Po odprtju hraniti v hladilniku in porabiti v 48 urah. Mačku naj bo na voljo vedno dovolj sveže pitne vode.

Čeprav je Schesir BIO ORGANIC popolna hrana za vašega mačka, priporočamo, da del mokre hrane nadomestite s Schesir CAT BIO ORGANIC briketirano hrano.

Teža mačka/kg  Dnevni vnos v gramih
5kg180-260 g
6kg
200-290 g
7kg220-320 g
8kg
240-350 g

Proizvedeno v EU za Agras Delic, Italija

Distributer: DOGET d.o.o.

Znamka

,

Teža

Življensko obdobje

,

Vrsta mesa in maščob

,

Pakiranje

16 kosov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi in oceni “Schesir Cat Steril BIO ORGANIC Govedina in Piščanec s korenjem 85g”

Pošlji

Podobni izdelki