Dragons Blood – zmajeva kri, 30ml

12,00

DRAGONS BLOOD – zmajeva kri, 30ml
Odlična prva pomoč pri lajšanju ran, zdravljenju razjed, krvavitev, kolik… pri ljudeh in hišnih živalih – s takojšnjim učinkom

  • deluje antibakterijsko, antimikrobno, antihemoragično in protiglivično
  • za zunanjo in notranjo uporabo
  • prva pomoč pri pikih žuželk, raztrganinah in opeklinah
  • za lajšanje ran in zdravljenje razjed, krvavitev, kolik, želodčnih težav in tumorjev
  • zdravljenje poškodb zaradi okužb, lašanje bolečin in zdravljenje gastrointestinalnih bolezni
  • varno za uporabo
  • za vse vrste, starosti in velikosti ljudi živali

 

Kategorija:

DRAGONS BLOOD – zmajeva kri, 30ml
Odlična prva pomoč pri lajšanju ran, zdravljenju razjed, krvavitev, kolik… pri ljudeh in hišnih živalih – s takojšnjim učinkom

Dragons Blood ali zmajeva kri deluje antibakterijsko, antimikrobno, antihemoragično in protiglivično. Izhaja iz družine Euphorbiaceae, Rod Lechleri, Vrsta C. Lechleri. Poreklo: Ecuador Rio Napo Province. Dragons Blood oz. zmajevo kri poznamo pod različnimi imeni: Dragon’s blood, Sangre de Drago, Sangre de Grado, Drachenblut, Croton, Dracaena, Daemonorops,  Calamus rotang ali Pterocarpus.

Tradicionalna uporaba: Številni amazonski zdravilci uporabljajo smolo za lajšanje ran in zdravljenje razjed, krvavitev, kolik, želodčnih težav in tumorjev. Druge tradicionalne uporabe so za zdravljenje poškodb zaradi okužb, lašanje bolečin in zdravljenje gastrointestinalnih bolezni, vključno z drisko in razjedami.

Zmajeva kri je odlična prva pomoč pri pikih žuželk, raztrganinah in opeklinah. Vzpodbuja celjenje ran z ustvarjanjem svežega kalogena. Antioksidativni učinek na kožo je zelo dragocena sestavina, zato se zmajeva kri uporablja tudi v kozmetiki. Glavne kemične sestavine zmajeve krvi so flavonoidi, fenoli, steroidi in terpenoidi.

Dragons Blood odlično celi rane, deluje antibakterijsko in je primeren za vse vrste kožnih težav. Zaužit s hrano prepričuje drisko in ureja prebavo, želodec.

Uporaba: zunanja in notranja. Direktno na rano ali skupaj s hrano 2 x dnevno. Nosečnicam in doječim materam (Brejim in doječim živalim) ne priporočamo notranje uporabe.

Sok, ki ga ponujamo, je najvišje kakovosti – z uporabo strogih higienskih standardov, od drevesa do steklenice.
Naš izdelek se pošteno in neposredno trguje brez posrednikov.

Dragons blood hranite na hladnem, saj tako ostane učinkovit več let!
Proizvedeno v Ekvadorju za: Waking Herbs

Prodaja: DOGET d.o.o., Stara cesta 10, 1370 Logatec | www.doget.si | info@doget.si

Znamka

Volumen

30ml

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi in oceni “Dragons Blood – zmajeva kri, 30ml”

Pošlji

Podobni izdelki