Dog’s Best 10lit

11,25

DOG’S BEST
EKOLOŠKI HIGIENSKI POSIP ZA MALE KUŽKE IN MLADIČE VSEH PASEM

  • 100% biološko razgradljiv
  • močno vpojen
  • brezprašen
  • narejen iz obnovljenih naravnih vlaken
  • brez dodanih kemikalij
  • popolnoma primeren za kompostiranje
Šifra: JDB10 Kategorijje:

DOG’S BEST
EKOLOŠKI HIGIENSKI POSIP ZA MALE KUŽKE IN MLADIČE VSEH PASEM

Dog’s Best DOG LITTER je ekološki posip za male kužke in mladiče vseh pasem. Se grudi v kepe, katere lahko zavržemo kar v domači WC. Neverjetna inovacija na področju nege vašega ljubljenčka !

Narejen je iz 100% naravnih sestavin in brez kemičnih dodatkov. Posip najlažje opišemo z naslednjimi besedami: LAHEK, MOČNO VPOJEN, BREZPRAŠEN, SE GRUDI, …

Sodoben način življenja nam na žalost ponuja vse manj časa. Velikokrat se nam zgodi, da našemu ljubljenčku ne moremo omogočiti niti njegove najosnovnejše potrebe. Revolucionarni posip Dog’s Best vam sedaj ponuja možnost, da vašemu ljubljenčku ponudite možnost opravljanja potrebe kadarkoli, tudi ko vas ni doma ali ponoči.

Podjetje JRS, J. Rettenmaier & Söhne, eno vodilnih in svetovno priznanih podjetij na področju ekoloških posipov, je posip razvilo skupaj s priznanimi vzreditelji in lastniki psov. Posip je primeren za mladiče vseh pasem in odrasle pse malih pasem.

Odlično vpijanje vonjav:
Dog’s Best vpija vonjave kot noben drugi higienski posip. Neprijetne vonjave se zelo učinkovito vežejo v kapilare organskih vlaken. Je popolnoma BREZ kemičnih dodatkov in umetnih arom. Kužki imajo najraje čist in naraven vonj posipa Dog’s Best. Naredite sebi in vašemu kužku uslugo!
Na podlagi dolgoletnih izkušenj na področju mačjih posipov in posipov, namenjenim malim hišnim ljubljenčkom, je podjetje razvilo odličen posip, izdelan iz posebnih organskih vlaken, ki zagotavljajo odlično vpijanje tekočin in vonjav ter zagotavlja močno sprijemanje v grude.

DOG’S BEST ECO DOG LITTER
je praktično brezprašen posip, ki ne vsebuje škodljivih pršič in je zato primeren tudi za občutljive kužke. Naraven in prijeten material je prijazen kužkom in ga zato brez težav hitro sprejmejo.

100% biološko razgradljivo:
Dog’s Best je povsem naraven izdelek, narejen iz obnovljenih naravnih vlaken, brez oddanih kemikalij. Dog”s Best je popolnoma primeren za kompostiranje, saj je v celoti biološko razgradljiv.

Navodila za uporabo:
V čisti WC vsujte Dog’s Best vsaj do 7cm debeline. Dnevno odstranite le grude in iztrebke, ki jih lahko zavržete v BIO smetnjake, kompostnike ali v domači WC, v katerega lahko zavržete le dnevno količino in ne VEČ ob enkratnem izplakovanju, da preprečite morebitno zamašitev odtokov. Posip po potrebi dosujte. WC je priporočljivo povsem izprazniti in očistiti vsaj vsakih 6 tednov (lahko tudi prej, če se razvijejo neprijetne vonjave).

Še to:
V izogib napačnem interpretiranju naj pojasnimo, da je Dog’s best odlična izbira za vašega kužka, vendar pa ne nadomesti vsakodnevnih sprehodov in dnevnega gibanja v naravi!

Znamka

Volumen

10l

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi in oceni “Dog’s Best 10lit”

Pošlji

Podobni izdelki