Cat’s Best UNIVERSAL JAGODA 10lit

7,40

CAT’S BEST UNIVERSAL JAGODA
EKOLOŠKI HIGIENSKI POSIP ZA MAČKE IN GLODAVCE Z NARAVNIM VONJEM JAGODE

  • 100% biološko razgradljiv
  • močno vpojen
  • brezprašen
  • narejen iz obnovljenih naravnih vlaken
  • brez oddanih kemikalij
  • popolnoma primeren za kompostiranje

CAT’S BEST UNIVERSAL JAGODA
EKOLOŠKI HIGIENSKI POSIP ZA MAČKE IN GLODAVCE Z NARAVNIM VONJEM JAGODE

Cat’s Best UNIVERSAL je higijenski posip za muce, velike ptiče ter večje glodavce kot so morski prašički, zajčki, … Narejen je iz 100% naravnih sestavin in brez kemičnih dodatkov. Posip najlažje opišemo z naslednjimi besedami: LAHEK, MOČNO VPOJEN, BREZPRAŠEN, odišavljen z naravnim vonjem JAGODE.

Odlično vpijanje vonjav in tekočin:
Velika vpojnost posipa je produkt posebno izbranega in obdelanega lesa. Cat’s Best UNIVERSAL vpija tekočino kot noben drugi higijenski posip.

Brezprašnost je posebnost tega artikla. V nobeni vreči posipa CAT’S BEST UNIVERSAL ne boste našli neuporabne vsedline ker že samo pakiranje poteka tako, da so manjši delci odstranjeni.

100% biološko razgradljiv:
Cat’s Best UNIVERSAL je povsen naraven izdelek, narejen iz obnovljenih naravnih vlaken, brez oddanih kemikalij. Cat’s Best UNIVERSAL je popolnoma primeren za kompostiranje, saj je v celoti biološko razgradljiv.

Nasvet:
če je le mogoče uporabite za vsako muco svoj mačji WC, ker so tako muce bolj čiste in pazljive z mačjim posipom, če ga uporabljajo same.

Kako seznanim mojo muco s posipom Cat’s Best UNIVERSAL?
Pričakovati je, da bo vaša muca sprejela nov mačji posip brez težav. V primeru, da temu ni tako, prieprosto pomešajete Cat’s best UNIVERSAL z vašim dosedanjimn posipom in količino dnevno povečujte, dokler se muca povsem ne privadi le na Cat”s Bets UNIVERSAL.

Navodila za uporabo:
V čisti mačji WC ali prostor kjer imate vašega glodavca vsujte Cat’s Best UNIVERSAL v debeljini 4-7cm ter ga po potrebi menjajte v celoti ali pa po delih. Po delni menjavi lahko manjkajoč del dotresete. Ker je higijenski posip CAT’S BEST Universal 100% biološko razgradljiv, ga po uporabi lahko odložite na kompost! Če želite posodo še dodatno odišaviti, dotresite drobir CHIPSI CITRUS, CHIPSI PLUS GREEN APPLE ali pa MAIS CITRUS.

WC je priporočljivo povsem izpraniti in očistiti vsaj vsake 3 tedne (lahko tudi prej, če se razvijejo neprijetne vonjave).

 

Znamka

Volumen

10l

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi in oceni “Cat’s Best UNIVERSAL JAGODA 10lit”

Pošlji

Podobni izdelki