Bachove cvetne esence v kapljicah za hišne živali – ANTISTRES

14,95

BACHOVE CVETNE ESENCE V KAPLJICAH ZA HIŠNE ŽIVALI – ANTISTRES
Dodatek za pomiritev hišnih živali, ki so podvržene stresnim situacijam

Bachove cvetne esence so blagodejna in učinkovita podpora našim hišnim živalim, pri čustvenem neravnovesju, bolezni ali slabem počutju.

  • pomoč pri pomirjanju živali
  • pomoč pri premagovanju stresnih situacij – prihod novega družinskega člana ali ljubljenčka, ločitev, selitev, sprememba okolja ipd, ….
  • brez neželenih stranskih učinkov
  • varne za uporabo
  • za vse vrste, starosti in velikosti živali

 

Šifra: 12446 Kategorija:

BACHOVE CVETNE ESENCE V KAPLJICAH ZA HIŠNE ŽIVALI – ANTISTRES
Dodatek k prehrani za pomiritev hišnih živali, ki so podvržene stresnim situacijam

Bachove cvetne esence so blagodejna in učinkovita podpora hišnim živalim, pri čustvenem neravnovesju, bolezni ali slabem počutju. Živali imajo različne značaje in odzive na posamezne situacije. Doživljajo podobne stiske kot človek, lahko so ljubosumne, prestrašene, razdražljive ipd. Čeprav poznamo svoje hišne ljubljenčke, nam je pri izbiri Bachovih cvetnih esenc v veliko pomoč lahko njihova govorica telesa in spremembe vedenja. V veliko primerih se stres kaže tudi pri spremembi prehranjevalnih ali spalnih navad.

Bachove cvetne esence v kapljicah za hišne živali pomagajo pomiriti in umiriti žival, ki je podvržena stresnim situacijam. Pomagajo pri adaptaciji na novonastale življenjske okoliščine (prihod novega družinskega člana ali ljubljenčka, ločitev, selitev, sprememba okolja ipd). Kapljice so primerne tudi za živali v kletkah (ptice, glodavci).

Uporaba kapljic je popolnoma varna in brez strankih učinkov, zato je primerna za vse vrste in starosti hišnih ljubljenčkov.

Navodilo za uporabo: 2-krat popršite v posodo z vodo, večkrat dnevno direktno v usta ali na hrano. Za hitrejše in bolj učinkovito delovanje lahko razpršimo kapljice tudi direktno na žival ali njeno ležišče. Količina se ne spreminja glede na velikost živali.

100% organsko

Certifikati: ECOCERT organic, Certifié agriculture biologique

Proizvajalec: Elixirs & co, Francija

Distribucija: DOGET d.o.o. | www.doget.si | info@doget.si

Znamka

Volumen

10ml

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi in oceni “Bachove cvetne esence v kapljicah za hišne živali – ANTISTRES”

Pošlji

Podobni izdelki