Bachove cvetne esence v kapljicah za hišne živali – AGRESIJA

14,95

BACHOVE CVETNE ESENCE V KAPLJICAH ZA HIŠNE ŽIVALI – AGRESIJA
Dodatek za pomiritev agresivnih hišnih živali

Bachove cvetne esence so blagodejna in učinkovita podpora našim hišnim živalim, pri čustvenem neravnovesju, bolezni ali slabem počutju.

  • pomoč pri pomirjanju agresivnih živali
  • brez neželenih stranskih učinkov
  • varne za uporabo
  • za vse vrste, starosti in velikosti živali

 

Šifra: 12447 Kategorija:

BACHOVE CVETNE ESENCE V KAPLJICAH ZA HIŠNE ŽIVALI – AGRESIJA
Dodatek k prehrani za pomiritev agresivnih hišnih živali

Bachove cvetne esence so blagodejna in učinkovita podpora hišnim živalim, pri čustvenem neravnovesju, bolezni ali slabem počutju. Živali imajo različne značaje in odzive na posamezne situacije. Doživljajo podobne stiske kot človek, lahko so ljubosumne, prestrašene, razdražljive ipd. Čeprav poznamo svoje hišne ljubljenčke, nam je pri izbiri Bachovih cvetnih esenc v veliko pomoč lahko njihova govorica telesa in spremembe vedenja.

Bachove cvetne esence v kapljicah za hišne živali pomagajo pomiriti in umiriti agresivno žival. Agresija je najmanj zaželeno vedenje, ki je odraz dominance ali strahu in je velikokrat posledica občutka ogroženosti živali. Živali se nasilno vedejo, kadar čutijo, da je ogrožen njihov življenjski prostor, njihova hrana, v različnih nepredvidljivih okoliščinah ipd.

Uporaba kapljic je popolnoma varna in brez strankih učinkov, zato je primerna za vse vrste in starosti hišnih ljubljenčkov.

Navodilo za uporabo: 2-krat popršite v posodo z vodo, večkrat dnevno direktno v usta ali na hrano. Za hitrejše in bolj učinkovito delovanje lahko razpršimo kapljice tudi direktno na žival ali njeno ležišče. Količina se ne spreminja glede na velikost živali.

100% organsko

Certifikati: ECOCERT organic, Certifié agriculture biologique

Proizvajalec: Elixirs & co, Francija

Distribucija: DOGET d.o.o. | www.doget.si | info@doget.si

Znamka

Volumen

10ml

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi in oceni “Bachove cvetne esence v kapljicah za hišne živali – AGRESIJA”

Pošlji

Podobni izdelki