Novi prispevki

Zbiraj račune in privarčuj do 30%

Nagrajujemo zvestobo. Zbiraj račune in privarčuj do 30%.
Trgovine DOGET – vaš ljubljenček je nekaj posebnega in mi to vemo.

Živali so del družine

Članek v Slovenskih novicah, 26.03.2016

Trgovina Miklošičeva

Miklošičeva cesta 38, 1000 Ljubljana
gsm: 041 / 421-125 .. tel.: 01 / 430-22-31
miklosiceva@doget.si

odprto:
pon-pet: 8:30 – 19:00
sobota: 8:00 – 13:00
nedelja in prazniki: ZAPRTO

Ekipa ljubiteljev živali

Ker je od nečesa treba živeti, smo se mi odločili, da bomo živeli od tistega, kar nas veseli. In ker imamo radi živali, jih zato tudi večina zaposlenih ne uživa za lastno prehrano.

Vsak posameznik je seveda malo drugačen od drugega. Različnost nas uči in povezuje. Ne zapiramo vrat in se ne ustrašimo sprememb.

Smo malo podjetje, ki z voljo in delom počasi in vztrajno dosega cilje. Primarni cilj je vsekakor ustvariti in zadržati zdravo in vitalno podjetje, saj le ob teh izpolnjenih pogojih lahko pričakujemo boljše socialne učinke.

Poskušamo ustvarjati delovna mesta, ki izpolnjujejo posameznika. Službe, za katere ni težko zjutraj vstati iz postelje. Le delo, ki vzbuja posameznikove potenciale je lahko resnično ustvarjalno. In mi to vemo.

V okviru naših zmožnosti pomagamo organizacijam, ki preventivno ali kurativno skrbijo za boljše stanje zavesti človeka v odnosu okolje-žival.

Le z vašo podporo bomo v prihodnje lahko podprli še več organizacij in projektov, ki se s predanimi člani vsak dan borijo za boljše pogoje bivanja tistih, ki so odvisni od človekove pomoči.

To je naša obljuba.
Obljuba je naša vizija.

Z zavedanjem spreminjamo sebe in svet.

Pin It on Pinterest